MŚ Val di Fiemme / Predazzo 2003 (skocznia normalna, mężczyźni)

 

Wyniki:

 
zawodnik
kraj
skok 1 (m)
skok 2 (m)
punkty
1.
Adam Małysz
POL
104.0
107.5
279.0
2.
Tommy Ingebrigtsen
NOR
100.5
105.0
263.0
3.
Noriaki Kasai
JPN
99.0
104.0
259.5
4.
Hideharu Miyahira
JPN
101.0
101.0
259.0
5.
Tami Kiuru
FIN
100.0
102.0
258.5
6.
Arttu Lappi
FIN
99.0
102.0
253.5
7.
Martin Hoellwarth
AUT
100.5
98.0
250.5
8.
Veli-Matti Lindstroem
FIN
98.0
101.0
249.0
9.
Matti Hautamaeki
FIN
101.0
95.5
247.0
10.
Simon Ammann
SUI
93.0
102.5
241.0
 
Bjoern Einar Romoeren
NOR
99.0
96.5
241.0
12.
Lars Bystoel
NOR
98.0
97.0
240.5
13.
Michael Uhrmann
GER
96.0
98.5
240.0
14.
Jakub Janda
CZE
95.5
98.0
237.5
15.
Kazuyoshi Funaki
JPN
94.5
99.0
235.5
16.
Nicolas Dessum
FRA
97.0
96.0
235.0
 
Thomas Morgenstern
AUT
95.5
96.5
235.0
18.
Roar Ljoekelsoey
NOR
95.0
97.0
234.5
 
Primoz Peterka
SLO
96.5
96.0
234.5
20.
Christof Duffner
GER
92.5
98.5
230.5
21.
Robert Kranjec
SLO
96.0
94.0
230.0
22.
Georg Spaeth
GER
93.5
97.0
229.5
23.
Roberto Cecon
ITA
94.0
96.0
229.0
24.
Sven Hannawald
GER
95.0
94.0
226.5
25.
Florian Liegl
AUT
98.0
99.0
222.5
26.
Teppei Takano
JPN
91.5
96.5
221.5
27.
Ilja Rosliakov
RUS
90.5
95.0
219.0
28.
Jan Matura
CZE
90.5
94.5
218.0
29.
Alan Alborn
USA
89.0
90.0
206.0
30.
Christian Nagiller
GER
96.5
90.0
201.5
31.
Rok Benkovic
SLO
88.5
101.0
32.
Clint Jones
USA
88.5
100.0
33.
Valery Kobelev
RUS
88.5
98.5
34.
Kristoffer Jaafs
SWE
87.5
97.5
35.
Damjan Fras
SLO
86.5
95.5
36.
Marcin Bachleda
POL
86.5
95.0
37.
Tomisław Tajner
POL
86.0
94.5
38.
Jaan Juris
EST
86.0
93.0
39.
Michal Dolezal
CZE
85.5
92.5
 
Tomasz Pochwała
POL
85.0
92.5
41.
Alexey Silaev
RUS
85.5
91.0
 
Robert Mateja
POL
84.5
91.0
 
Sylvain Freiholz
SUI
85.0
91.0
44.
Stefano Chiapolino
ITA
85.0
90.5
 
Jan Mazoch
CZE
84.5
90.5
46.
Ingemar Mayr
NED
84.0
89.5
47.
Andreas Kuettel
SUI
83.0
87.0
48.
Marco Steinauer
SUI
82.0
84.5
49.
Dimitry Vassiliev
RUS
83.5
84.0
50.
Christoph Kreuzer
NED
81.5
82.5
 

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Facebook
Facebook
Instagram